Sorin Dogaru s-a despărțit de InterAgro
EXCLUSIV

Sorin Dogaru s-a despărțit de InterAgro după 21 de ani de carieră în cadrul grupului fondat de Ioan Niculae

dogaru-5a02f36d87039.jpg

Gabriel Razi 08 noiembrie 2017
Sorin Dogaru, unul dintre cei mai cunoscuți executivi din agrobusiness-ul românesc, s-a despărțit InterAgro, grupul fondat de omul de afaceri Ioan Niculae, aflat în prezent în insolvență. 
Sorin Dogaru a părăsit InterAgro după 21 de ani de carieră în cadrul grupului, perioadă în care numele său s-a confundat cu operațiunile din agricultură derulate de omul de afaceri Ioan Niculae.
"A fost o perioadă frumoasă petrecută la InterAgro, benefică pentru ambele părți și în continuare doresc mult succes foștilor colegi și patroni. Deocamdată sunt în așteptare. Am mai multe oferte tot în agrobusiness inclusiv în producție, comerț și distribuție atât în România, cât și în străinătate", a spus Sorin Dogaru.
Sorin Dogaru a părăsit grupul InterAgro din fotoliul de general manager al diviziei de agricultură, poziție în care era responsabil în principal de operațiunile agricole ale grupului.
Înainte de a se alătura grupului fondat de Ioan Niculae, el a lucrat la începutul anilor 1990 tot în agricultură în horticultură și cultura mare pentru IAS Ploiești și Sere Ploiești.
Sorin Dogaru este licențiat în agronomie. El a urmat cursurile Institutului Agronomic Nicolae Bălcescu din București pentru ca apoi să continue studiile prin cursuri de aprofundare în agronomie și gestiunea întreprinderilor în Franța la Institutul Agronomic “Paris-Grignon”.
InterAgro este unul dintre cele mai mari grupuri din agrobusiness-ul românesc cu afaceri în producția și comerțul cu cereale, semințe și boabe oleaginoase, îngrășăminte, producția și procesarea alimentară sau energie.
În agricultură, grupul Interagro se bazează pe circa 50.000 de hectare de teren arabil și pe o rețea de silozuri și magazii.
Principalele companii ale grupului InterAgro au intrat în insolvență la cererea mai multor creditori la începutul anului trecut.
 
  Urmărește Agrofinanciar pe Facebook:

  Etichete pentru articol: