Despre noi

Cine suntem

Numele meu este Gabriel Razi și sunt editorul și fondatorul AgroFinanciar.ro
Sunt licențiat în economie și de cinci ani sunt implicat în agrobusiness. 
In acest interval am făcut parte din echipa editorială a celei mai mari publicații de afaceri din România, iar în vara acestui an am făcut primul pas pe cont propriu.
 
AgroFinanciar.ro este operat de Rodia Media SRL-D.
Număr de înmatriculare la Registrul Comerțului: J52 /446 /2015 
Codul Unic de Identificare: 34818170

Ce facem

AgroFinanciar.ro este un proiect editorial independent construit pentru a deveni un reper în mediul local de agrobusiness, un punct de reper pe agenda profesioniștilor, fie că sunt antreprenori, analiști, consultanți, cu istorii solide, noi veniți în piață, români sau străini.
Publicația mizează pe forța datelor, a indicatorilor ce definesc evoluția fiecărei piețe agricole în parte. 
Construcția editorială a AgroFinanciar.ro se va concentra pe monitorizarea deciziilor de afaceri pe care le iau antreprenorii și corporațiile de agrobusiness prezente local și internațional. 
Lumea companiilor, o țesătură, un ecosistem viu și în continuă mișcare, oferă indicii privind traseul viitor al piețelor, iar astfel de informații au capacitatea de a șlefui strategiile managerilor și antreprenorilor din agricultură și industria alimentară.
Compoziția editorială de bază va fi augmentată de prezentarea grafică de excepție, graficele, tabelele sau top-urile urmând a reprezenta prezențe constante în fluxul informațional livrat audienței.
Proiectul generează informații de piață, evoluții fundamentale, analizează strategiile corporative și pe cele de politică agricolă. 
AgroFinanciar.ro este arhitecturat pentru a fi cea mai relevantă și de încredere sursă de informații, un punct de plecare informațional pentru parcursul fiecare zi de business.
Echilibrul și etica sunt două dintre valorile pe care le prețuim, iar informația este materia primă pe care o prelucrăm și pe care o oferim zilnic audienței.
Prioritatea conținutului editorial generat de AgroFinanciar.ro este poziționarea aproape de universul informativ din piețele cerealelor și semințelor oleaginoase.
Aceastea sunt două dintre cele mai volatile piețe din agricultură, segmente tradițional netransparente și în care marjele de profit sunt relativ mici. 
Informațiile devin astfel un element critic în afacerile jucătorilor din acest segment de piață.
Suntem online din 26 noiembrie, ora 9:31. Ne-am lansat oficial o zi mai târziu cu ocazia evenimentului Top Agribusiness 2015, organizat în București.